Stacks Image 114
Uw eigen state of the Art CMS website met blog en webwinkel
Stacks Image 130
Stacks Image 312
Een Content Management Systeem (CMS) website maakt het wel heel erg makkelijk om uw informatie met de wereld te delen. Met een druk op de knop maakt u nieuwe pagina's aan of vult u uw blog met uw laatste updates. Inclusief Zoekmachine optimalisatie plugin!
Stacks Image 315
Om dit Super-systeem nog completer te maken hebben wij voor u de Beste webwinkel software van dit moment toegevoegd, compleet met iDeal aansluiting en acceptatie van alle mogelijke Nederlandse betaal mogelijkheden.
Stacks Image 523
Sisow is onze Payment Service Provider en biedt u uiteenlopende diensten en oplossingen voor veilig online betalen. Naast het online betalen kan het bedrijf je hele facturatie en credit management uit handen nemen.
Er zijn 5 betaalmethodes beschikbaar: iDEAL, Achteraf Betalen met e-care, Mr Cash (BE), Sofortbanking (DE) en e- acceptgiro met e-bill. Mr Cash en Sofortbanking zij iDEAL varianten en zeer aan te raden als je klanten hebt in België en Duitsland.
Bij e-care neemt Sisow het kredietrisico over en zorgt voor het facturatie en incasso traject. Achteraf betalen is laagdrempelig en kan je omzet verhogen. De tarieven voor iDEAL behoren tot de scherpste in de markt.
Stacks Image 321
Uw website hosten wij bij Green3hosting.net. Wat ons betreft de beste hosting service die beschikbaar is. Met keuze uit diverse pakketten zonder restricties of gratis .com domeinnaam en alle onderdelen eenvoudig en voordelig up te waarderen.
Stacks Image 318
Normaal gesproken kost het maken en samenstellen van een 'op maat' gemaakte CMS website ongeveer € 2750,- exclusief domeinnaam en webhosting maar inclusief installatie op de server.
Aktie aanbieding! Wegens het combineren van tijdrovende items kunnen wij u nu een CMS website met al het bovenstaande aanbieden voor slechts € 770,- Vertel mij meer
Stacks Image 148
Stacks Image 391